Tápióka liszt 500g
A tápiókaliszt hatása A tápióka könnyen emészthető és tápláló, nem tartalmaz glutént. Antibakteriális és gombaölő hatású, tisztítja a vért, hozzájárul a vastagbél megfelelő működéséhez. Segíti a máj é...
Heavenuts
A tápiókaliszt hatása A tápióka könnyen emészthető és tápláló, nem tartalmaz glutént. Antibakteriális és gombaölő hatású, tisztítja a vért, hozzájárul a vastagbél megfelelő működéséhez. Segíti a máj é...
Heavenuts
A tápióka gyöngy eredete A tápióka egyike azoknak az élelmiszertermékeknek, amelyek népszerűségüket az egészséges konyha iránti nagyobb érdeklődés, a civilizációs betegségek és az egyre növekvő élelmi...
Heavenuts
A szójabab liszt eredete Noha a kínaiak 4000 éve eszik a szóját, az európaiak még mindig csak ismerkednek vele és felhasználási lehetőségeivel. Növekvő népszerűségét rendkívül magas fehérjetartalmának...
Heavenuts
A mandulaliszt tulajdonságai A mandula liszt a mandula finomra őrléséből származik. Ez az egyik legegészségesebb dióféle, igaza szuperélelmiszer. Támogatja az agy működését, serkenti és erősíti a konc...
Heavenuts
A hajdina liszt tulajdonságai A hajdina, más néven pohánka a keserűfűfélék családjába tartozik, mégis sokszor a gabonafélékhez sorolják, mert lisztes szilikát tartalmú magját a búzához hasonlóan fogya...
Heavenuts
A gesztenyeliszt felhasználása A gesztenye liszt kiválóan alkalmas, hogy a búzalisztet kiváltsa. Aromás liszt, ezért azoknak ajánljuk, akik szeretik a gesztenye illatát. Olaszországban régóta ismert ...
Heavenuts
A csicseriborsó liszt eredete A csicseriborsó Kis-Ázsiából terjedt főleg a Földközi-tenger térségébe és Indiába. Ma már sok szubtrópusi vidéken termesztik, a származási helyén kívül még Dél-Amerikában...
Heavenuts
A 100% Édesburgonya porunk egy kényelmes kiegészítője a napi étrendjének, mivel természetes módon magas a rosttartalma....
MyProtein
A zabpehely liszt hatása A zabpehely liszt esetében gyakran felmerülő kérdés, hogy gluténmentes-e?! Fontos tudnunk, hogy maga a zab alapvetően gluténmentes, de a zab fehérjéje, az avenin a gluténérzék...
Heavenuts
A köles liszt hatása A kölest élettani hatásai és íze ellenére évek óta elfelejtik, de az utóbbi évtizedekben új erőre kapott népszerűsége. Tápanyagban gazdag gabonaféle, mely a fogyókúrázóknak is id...
Heavenuts
Az amaránt liszt tulajdonságai Az amaránt lisztje, akárcsak maga a növény, gazdag fehérje, vitamin, ásványi anyag és rostforrás. Jelentős a kálium-, kalcium-, foszfor-, magnézium-, cink- és vastartalm...
Heavenuts
Az illatos sárgabarack egy különleges aromájú fajta, melyet már a csomagból kibontva is rögtön érzünk. Az aszalt sárgabarack müzlik, granolák, sütemények, sajt- és csemegetálak kedvelt hozzávalója; d...
Heavenuts
Miért jó a zabpehely? A zabpehely méltó helyet foglal el az egészséges, reform konyha kedvelői körében. Rendszeres fogyasztásával támogatjuk egészségünk megőrzését, emésztésünket. Ásványi anyagokban, ...
Heavenuts
Az útifű magot Észak-Afrikában és Nyugat-Ázsiában található, illetve Indiában és Pakisztánban is termesztik. Vadonban Spanyolországban és a Kanári-szigeteken található. Mi mindenért hasznos az útifű...
Heavenuts
Mihez használhatod a trópusi müzlit? A müzlit nagyon könnyű elkészíteni, munkába és iskolába is vihetjük, és gyakorlatilag milliónyi variációja rendelkezik. Ízesíti a joghurtot, a tejet és a növényi t...
Heavenuts
A müzli felhasználása A müzlit nagyon könnyű elkészíteni, munkába és iskolába is vihetjük, és gyakorlatilag milliónyi variációja rendelkezik. Ízesíti a joghurtot, a tejet és a növényi tejet, a kását, ...
Heavenuts
A kukoricapehely eredete A XIX. század végén egy amerikai orvos, John Harvey Kellogg és a testvére Will Keith Kellogg készítettek először kukoricapelyhet, amikor a betegeknek növényi eredetű, magas tá...
Heavenuts
A kókuszvirág cukor jellemzői A kókuszvirág cukor vagy kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb a...
Heavenuts
A vöröslencse eredete A vöröslencse a babfélék családjába tartozik és többféle színben kapható – vörös, zöld, sárga, barna és fekete. Leggyakrabban azért választják a többi fajta közül, mert nem vagy...
Heavenuts
A tökmag valódi E- és C-vitamin forrás, de található benne magnézium, cink, magnézium, foszfor és a kálium is. Alacsony zsírtartalmú, kalóriában szegény antioxidáns hatású mag. Kiváló fehérjeforrás, ...
Heavenuts
A tökmag valódi E- és C-vitamin forrás, de található benne magnézium, cink, magnézium, foszfor és a kálium is. Alacsony zsírtartalmú, kalóriában szegény antioxidáns hatású mag. Kiváló fehérjeforrás, ...
Heavenuts
Szójabab: a több ezer éves "ismeretlen csodabab" Noha a szójababot a kínaiak 4000 éve eszik, az európaiak még mindig csak ismerkednek vele és felhasználási lehetőségeivel. Növekvő népszerűségét rendkí...
Heavenuts
Feltehetően Indiából származik. Fogyasztható nyersen vagy enyhén pirítva. Hozzáadhatjuk salátához, péksüteményekhez, rántott ételekhez. Az egyre inkább népszerű tahini (másik nevén tahina) alapanyaga....
Heavenuts
Európában és hazánkban is régóta ismert és szeretett ismert alapanyag a felezett sárgaborsó. A felezett sárgaborsó tulajdonképpen zöldborsószem hántolt, szárított, külső halvány héjuktól megszabadíto...
Heavenuts
Quinoa - Dél-Amerikából származik, ami magyarázza kissé egzotikus nevét (quinoa kiejtése: kinoá vagy kinvá). Már 5000 évvel ezelőtt ez volt az alapja az inka birodalomból származó harcosok ételeinek. ...
Heavenuts
A lenmagot évezredek óta fogyasztja az emberiség. A len kicsi, sötétbarna- vagy aranybarna színű mag, mely a leggazdagabb forrása a növényi alapú omega-3 zsírsavaknak. Nagyon magas a rosttartalma. Tám...
Heavenuts
A mungóbab Indiából származik, de a világ számos részén, például Dél-Ázsiában, Malajziában és Kínában is termesztik, ahol a helyi konyha fontos alkotóeleme. Mint minden hüvelyes, a mungóbab is sok fe...
Heavenuts
A menyecske bab az egyik legértékesebb hüvelyes, melyet vöröses és fehér foltok tarkítanak. Közepes méretű babféle, mely nem csupán szemet gyönyörködtető, de tápértékét tekintve is igen gazdag. Laktat...
Heavenuts
A lenmagot évezredek óta fogyasztja az emberiség. A len kicsi, sötétbarna- vagy aranybarna színű mag, mely a leggazdagabb forrása a növényi alapú omega-3 zsírsavaknak. Nagyon magas a rosttartalma. Tám...
Heavenuts
A zöld lencsét mára leginkább Kanadában, Indiában, Törökországban és az USA-ban termesztik. A lencse az egyik legnépszerűbb hüvelyes zöldség. Zöld változatát talán nem olyan ismert, mint a vörös, de f...
Heavenuts